Mine hunde

Kennel Lene’s Nike

Nike er den sidste hvalp jeg får efter demo, og det i sig selv gør ham helt speciel. Han ser sig dog ikke tilfreds med at imponere med kun at imponere ved at være hans mors søn.

Han er den nemmeste hundehvalp jeg har haft i min historie og han passer perfekt i min lille flok.

Udover han enorme arbejdsglæder besidder han en fantastisk ro der nok skal komme ham til gode når han bliver ældre.

Brown Hunt’s Demo

Demo er min første labrador, og siden jeg begyndte at arbejde med hende var der ingen tvivl om at denne racer var perfekt til mine behov.

Hun er en fantastisk jagt hund og får til tider stadig lov at vise de unghunde og nye føre hvad hun kan præstere.

Demo har fået sit sidste kuld og skal primært fungere som jagthund og selvfølgelig som putte hund i sofaen, til glæde for hele familien

Kennel Lene’s Luksus

 Luksus kan til tider virke som en lidt forsigtig pige, men når arbejdet kalder giver hun sig selv 100 % og mener til tider også at hun ved bedre end jeg.

Alt i alt er hun familiens kæledægge der arbejder som en drengpige. Hun er en fantastisk hund at arbejde med og hendes hurtighed og villighed er jeg sikker på at hun nok skal komme langt.

Jeg glæder mig meget til at opleve hendes første kuld, det bliver så her i 2018 , se mere under hvalpe .

Kennel Lene’s Keeper

Keeper er en gadedreng med et hjerte af guld. Han er højt elsket og selvom han til tider kan være lidt fræk, er hans karriere sammen med Marie Louise gået bedre end hun havde forventet, da han er hendes første hund.

Han var suveræn god i begynderklasse og træning på åben og vinder niveu gik også super flot . Men de har desværre været lidt uheldige på åbenklasse prøverne .

Keeper har holdt lidt pause fra prøver og træning . Da Marie Louise har haft job i Tyskland i 2017  og deres trænings muligheder ikke har været der , da Keeper boede i Danmark i mens . Så spændende om Marie Louise  har tid og lyst at komme igang efter en længere pause .