Om mig

Jeg hedder Lene, jeg bor i en lille landsby Vrigsted, der ligger i trekanten Horsens, Juelsminde, Vejle. Jeg har to dejlige voksne børn, Michael og Marie Louise. Jeg arbejder som dagplejer, hvilket er herligt for mine hvalpe, de bliver dejligt sociale med alt den børne tummel omkring dem.

Min fritid går med jagt, prøver, hundetræning. Jeg har et lille hobby opdræt. Jeg har ikke så tit et kuld, da jeg bruger meget tid på prægning af hvalpene. Men jeg er altid behjælplig med at finde en herlig hvalp til dig.

Jeg har arbejdet med hunde største delen af mit liv. Jeg har haft mange forskellige racer, sidst Engelsk springer spaniel og labrador retriver. Men ens for dem alle er, at de alle er blevet trænet med.

Som opdrætter startede jeg først i 1990, de første kuld var med min dejlige newfoundlænder tæve Kvisis Charming Corine. Og i 1998 fik jeg så min første springer tæve, og i 2010 kom labrador til huset.

Grunden til at det blev springeren og labrador, er at de er herlige familie hunde samtidig med at de alletiders jagtkammerater og dejlige at samarbejde og gå på prøver med.