Hvalpekøberne siger

Erling Kruse
Schweiss instruktør for region centrum.

Januar 2015 købte vi hvalp hos Kennel Lene . Inden købet var vi på besøg hos Lene nogle gange . Lene var imødekommende og interesseret i hvad hunden skulle bruges til.

Vi ville bruge Bardo ( Lene´s Louis ) til schweissspor , og Lene hjalp os med at finde den rette hvalp i kuldet til formålet , og det må man sige hun har . Bardo er en super god hund til schweissspor , men han er også rigtig god til marktræning.

Han er enorm arbejdsivrig og glad for alle opgaver han får , han er god til at falde til ro i hjemmet og han er kærlig og meget kontaktbar.

Alt det skyldes bl.a. Lene´s forarbejde og socialisering med hvalpene , som danner et rigtig godt fundament at arbejde videre med.

Lene er utrolig hjælpsom , hvis man er i tvivl om noget , og her tre år efter , er hun stadig interesseret i hundes bedrifter og glædes over resultaterne.

Jeg vil til hver en tid anbefale at købe hvalp hos Lene , hun er didekeret i sit avlsarbejde, og går op i at lave smukke og sunde hunde.

Rene Irming Pedersen
Formand og konkurrenceleder , DCH Faxe

Jeg har Lene´s Nuray , som jeg bruger i DCH´s lydigheds program.

Jeg valgte at købe hund hos Kennel Lene for at få en hund med højt drive og arbejdsglæde. Jeg er absolut ikke blevet skuffet , tværtimod !

Nuray er i en alder af 16 måneder godt i gang med lydigheden , og hun går spor og laver frit søg som en drøm.

Jeg er så glad for den hund , og at jeg valgte at få min nye trænings makker fra Kennel Lene .