I dag gik turen til Vejle for at få Luksus scannet , så jeg med sikkerhed kan sige , at hun er drægtig og at der er små hvalpe på vej .

Ved en almindelig scanning kan man ikke sige noget om antal  , så der må I vente med spænding . Men der kunne ses flere hvalpe , så mon ikke hun bærer på mindst seks , jeg  kan sige lidt mere når vi når længere hen i drægtigheden, så vi kan se hvor stor hun bliver.

Så nu kommer den spændende vente tid , glæder mig helt vildt til Luksus´s første kuld . Sjovt at have mormor Demo i huset , spændende hvad hun siger til at Luksus skal have hvalpe.

Hvis du mangler en hundehvalp af arbejds linier , så følg med på siden her , hvor du kan læse nyheder om kuldet . Hvis du ønsker at læse lidt mere  om kuldet og om at købe hvalp hos mig , så gå til siden Hvalpe.

Hvalpene vil blive født i uge 8 og er salgs klare i uge 16 . Der er stor interesse om dette kuld , så er du interesseret i en hvalp så ring eller skriv til mig . Jeg vil løbende skrive og ligge billeder ind , så I kan følge med i hvalpenes fødsel og udvikling. Luksus tager ikke imod besøg de første 14 dage , men derefter er I velkommen så tit I har lyst , jeg nyder at få besøg af mine hvalpe købere og lære dem rigtig godt at kende.