I går lørdag drog jeg afsted med Nike på c-prøve i Marbæk .Det var Nike´s første markprøve og derfor var det spændende hvordan han ville tage sådan en dag .  Der var lidt vente tid i begynder klasse , så Nike kom først op midt på eftermiddagen. Men han holdt hovedet koldt og gik en rigtig fin prøve med ro og flotte afleveringer . Først gik vi ind og fik en enkelt markering til at komme i gang på , flot markering lige ud og lige hjem. Der efter var prøven lavet som en jagt sti , hvor resten af prøven var fri ved fod efter skytten , næste markering var over en grøft , Nike løb lige lidt ned langs grøften , men derefter direkte til duen . Den sidste markering spot on . Derefter fri ved fod hen til en tilbage sending på en lille vildkanin , hvilket han gjorde rigtig flot . Så gik vi om til søget hvor han søgte i stort tempo og kom i hele område og trak nogle fine færter. Så en flot 1.præmie til Nike .

Torsten og Multi skulle på til aller sidst næsten , godt af Multi at holde gejsten til sidst på eftermiddagen. Multi gik en super flot prøve , alle markeringer sad lige i skabet også tilbage sendingen , hvor jeg tror Torsten havde hjertet op i halsen , men Multi samlede spontant op selv om det var en vildkanin . Søget lavede hun perfekt og dermed sikrede hun sig en flot 1. præmie .Kæmpe stort tillykke til Torsten og Multi .

Lidt spændende Multi skal snart være store søster , når Luksus føder skal der flytte en lille pige hjem til multi og familie . Luksus bliver godt tyk og vi glæder os alle til at se hvad maven indeholder når hun skal føde i uge 8.