Så er det vist tid til lidt opdatering . Jer der skal have hvalpe kan følge med løbende med på kennel lene gruppen. Til alle andre kommer der her lidt nyt fra hvalpegården. I denne uge er hvalpene begyndt på at få fast føde , de spiser med stor fornøjelse .De vokser og udvikler sig fra dag til dag , jeg elsker at side og kigge på dem når  de drømmer , hygger med mor og som nu hvor de er begyndt at lege med hinanden.

I denne uge er der sket rigtig meget , de har fået udevidet hvalpe gården , fået træpille toilet , gynge samt en masse legetøj . Legetøjet bliver hele tiden skiftet så der er nye spændende ting at tage fat på . Vi har også haft besøg af Christian Hembo fra Magtor , Christian har mærket alle hvalpene igennem og alle er fit for fight . Christian skal gå dem igennem igen , når de fylder 6 uger , der kører jeg nok op til klinikken , så får hvalpene både en lang køre tur + nye omgivelser at kigge på .

Ved denne tid plejer jeg at tage hvalpene med ud , men i disse nærmest is tider venter jeg lige lidt endnu . Så jeg håber på at foråret snart vil vise sig fra sin milde side.

Masser af hvalpe købere på besøg hele tiden , hvilket er hyggeligt og skønt at møde alle de mennesker, som jeg skal aflevere de små guldklumper til.