Sidste weekend stod i prøvernes tegn. Den 5.maj fik Torsten og Multi en flot 1. præmie på B-prøven i kulsø og er dermed kvalificeret til åben klasse .Det var deres anden 1 præmie rigtig godt gået af de to , de to er et rigtigt godt makkerpar. Samme dag fik Torben og Linus en anden præmie i åben klasse , Linus var desværre lidt for frisk i sin fri ved fod .Men ellers lavede de en fin prøve med en flot kritik. Og de skal nok komme igen. Henning og Loxley startede for første gang i vinder klasse , en fin debut må man sige med flotte point 14 og 16 , en lille føre fejl gjorde at det kun kunne blive til 5 point på sidste post , så ingen plads i finalen . Men Loxley klarede en svær dirigering over bøllemose , som en ellers nok kan tage pusten fra selv de bedste hunde . Så jeg tror at Henning havde lidt svært ved at få armene ned , han var helt sikkert stolt og glad for Loxley´s præstation.

I denne weekend var jeg prøveleder på RJK´s apporterings prøve i Hedensted , sjovt at prøve at se det hele lidt fra den anden side , man er jo spændt på om alt klapper på dagen og at folk er tilfredse med prøven og afvikling af den. Men det blev heldigvis en rigtig dejlig dag , med flot vejr, skønne glade mennesker , godt hundearbejde og ikke mindst to gode hjælpere . Jeg takker dommer og hjælpere for at få dagen til fungere og få 20 hunde igennem eftermiddagen . Også en stort tak til Erik Ålund  Gilpa der havde sponsoreret First Buddy foder til Bedste hund , hjælpere og dommeren. På prøven bestod 13 hunde , en af dem var Henning og Loxley , kæmpe stort tillykke med det . Tusind tak til Jer alle for at træne flittigt og vise poterne frem på bedste vis.