I løbet af de sidste fjorten dage har Kathrine og Hektor ( Lene´s Lexus ) bare givet den fuld gas med to prøver den ene uge og en den næste . Først vandt de åbenklasse i den lokale jagt forening , dernæst bestod de jægerforbundets apporterings prøve , og i går bestod de så den udvidede apporteringsprøve med flotte point. Kæmpe stort tillykke til Kathrine med de fine resultater, jeg er sikker på at det ikke er de sidste som du og din sorte kammerat klarer . Jeg er så glad for det skønne aktive liv du giver Hektor.

Hektor på jagt

Der er gang i træningen , hvalpene er startet og det er skønt at se dem hver onsdag , jeg synes de allerede er super dygtige og jeg kan se de rykker sig fra gang til gang , ingen tvivl om at I træner flittigt der hjemme . De øvede giver den også fuld gas , lange markeringer og dirigeringer med svære terræn skift , de er vildt seje det bliver så spændende at følge Jer på prøverne hen over året. Luksus er også i gang igen efter hvalpene , hun var lidt stille lige efter de var rejst men nu giver hun den gas igen og nyder at arbejde igen . Nike giver den fuld skrue sommetider lige hurtig nok , men vi pudser og polerer lidt og taler lidt om tingene , somme tider mener han simpelt hen at han ved bedst , men jeg elsker hans skønne humør og gå på mod.