I dag har har tre kennel Lene hunde vist sig frem på bedste vis til prøve i Tørring . Tørring jagt forening havde lavet to rigtig fine prøver , der var en god og hyggelig stemning hele dagen . Torben og Linus , Luksus og jeg  stillede op i den udvidede apporterings prøve , Torben og Linus var de sejeste og tog prøven med kanin/ ræv som kom hjem i fin stil og sluttede med 216 point , Luksus var på kanin/kanin og fik 200 point . Lidt sjovt at der i år har været 3 fra samme kuld på denne prøve (Kathrine / Hektor , Torben / Linus mig / Luksus ) og jeg er lige ved at tro at Hektor og Linus fik samme point . Linus fik meget ros af dommeren på banen med dobbelt markeringen og de to dirigeringer , markeringerne blev bare plukket som de skulle og dirigeringerne kom flot hjem også , så der var det max point .

Nike klarede den almindelige apporteringsprøve så flot og sluttede med max point , dommeren var ret vild med ham , og spøgte med at hvis han ikke skulle have stående hund , ja så ville han have Nike meen ham kan jeg ikke undvære.