I går d. 19 februar fødte Luksus 6 hanner og 1 tæve . Fødslen gik fantastisk , Luksus klarede det så flot . Om natten var der lidt uro og roden i tæpperne , klokken ca 6 kom der lidt slimet udflåd , kl 8.30 gik vandet og klokken 8.45 fødte hun den første hvalp , derefter kom de som perler på en snor. Hun klarede selv at få dem pakket ud og bide navle strengen over , man skulle ikke tro at hun have lavet andet.  De første fem hvalpe blev født på fem kvarter, hele kuldet var født på under tre timer . Luksus syntes godt hun kunne føde i min seng , men blev overtalt til at gå i sit  fødebasin . Jeg bruger at lille bade basin , da det er blødt og giver efter hvis en hvalp maser sig om bag ved og derved ikke bliver klemt. Luksus er en super god mor , og klarer opgaven til ug kryds og slange med stor ro.Hun er så forsigt når hun lægger sig hos dem , og skal lokkes lidt for at komme med ud og besørge , hun forlader dem nødigt.

I løbet af natten åndede alt fred og ro , i morges da tæpperne blev skiftet i kassen , virkede alle hvalpene varme og tykke. Men desværre sidst på formiddagen , fik en af hvalpene det skidt , blev slap og jeg var forbi dyrlægen . Men trods behandling klarede han det ikke , hvad årsagen var vides ikke , hjerte og lunger lød fine . Nogen gange spiller naturen os et puds og de andre seks har det heldigvis godt. Nu skal de næste dage bare nydes ved siden af hvalpene og Luksus skal forkæles med lidt lækker mad.

Jeg har desværre måtte skuffe mange af Jer der har været skrevet op til tæver , men sådan går det nogle gange at fordelingen af kønnene er forkert i forhold til de hvalpe der er bestilt. Der er sjovt nok født rigtig mange kuld lige i øjeblikket , hvor hoved vægten af hvalpene har været hanner .