Uha det er længe siden at jeg har fået opdateret . Men bedre sent end aldrig . Så her får i alt det jeg nu kan huske , hvis nogen har præsteret noget som jeg ikke har fået med , ja så giv mig lige et skriv .

Nike har bestået RJk´s apporterings prøve , så han er klar til at komme videre i systemet . på åbenklasse testen i Hasselager deltog Loxley og Nike , Nike var med til det sidste på dagen , men blev lidt ulydig på dirigeringen , så vi må på den igen næste år. Henning og Loxley klarede det i fin stil med stor sikkerhed igennem hele dagen. Det var bestemt en prøve i den svære ende , ingen kom sovende til den. Så kæmpe stort tillykke til Henning og Loxley.

Et dejligt telefon opkald fra Kathrine , hun var blevet ringet op og havde fået at vide at hun var mellem de 30 bedste hunde i danmark på den udvidede apporterings prøve og skulle med til forbunds mesterskabet  .På forbunds mesterskabet klarede de to sig rigtig flot og fik 228 point , kæmpe stort tillykke Kathrine og Hektor.

Den 18 august holdt jeg kennel træf , vi havde en super hyggelig dag på Marie Louise og Peter´s dejlige ejendom , tusind tak for jeres gæst frihed´. Vi startede dagen op med lidt træning , hvor Ulla Lindner stod for dagens undervisning , der var et hold med hvalpene , et hold med de mellem hunde og et hold med vinderklasse hundene , Ulla styrede os igennem på bedste vis med gode tips og råd . Peter stod for at grille og bagte også lækre kager mums , vi spiste og gik så til overrækkelse af årspokalen . Den  blev i år  vundet af Henning og Loxley , nummer to er Torben og Linus ,nummer tre sidste års vinder Erling og Bardo , nummer fire Katrine og Hektor og nummer fem Charlotte og Baloo  kæmpe stort tillykke til Jer alle og tusind tak for at I viser hundene frem på bedste vis og giver dem et skønt og aktivt hundeliv . Sanne Ammnitzbøll sørgede fotos af dagen  og fotoserier af dem der ønskede deres hunde foreviget. Dagen sluttede med kaffe og hyggelig hundesnak , tak til alle jer der mødte op og var med til at det blev en festlig dag .