Uha som tiden flyver , her endelig en opdatering med lidt herfra . Og undskyld til de hvalpe købere der har måtte vente længe med at få deres resultater på siden . Jeg håber at jeg får dem alle med , ellers må I lige give mig et praj.

Kurt og Zeiko fik en fin 1. præmie på fyn på B-prøven i begynderklasse , Katrine og Ossie bestod jægerforbundets apporterings prøve med 30 point , disse to skønne hunde er fra O-kuldet , og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang at vi hører om dem . Torsten og Multi har også været i gang en 1. præmie på c-prøve i sydjylland , en 2.pr. på B- prøve i Hønning og en UWT 4 på workingtest på Rosenholm ,alle prøverne var i åbenklasse stort tillykke med det. Nike har været på en enkelt prøve B-prøven i Hønning hvilket resulterede i en fin 1.pr i åbenklasse. Hvis I har gode billeder af Jeres skønne hunde , ja så send dem endelig så de kan komme på hjemmesiden.

Ellers er foråret gået med hvalpene der nu alle er flyttet hjemmefra , så skønt at få lov at følge dem på side linien tusind tak for sms, billeder og snak om hvordan det går . Og så har jeg heldigvis fornøjelsen af at se nogen af dem til onsdags træning .